[RESOLU] Emulateur gba link avec arrangement de 4 fenêtres - Forum Gametronik
IPB

Bienvenue invité ( Connexion | Inscription )

 
Reply to this topicStart new topic
> [RESOLU] Emulateur gba link avec arrangement de 4 fenêtres
retrox
posté 04/11/19 - 18:14
Message #1


Recrue


Groupe : Members
Messages : 11
Inscrit : 02/06/19
Membre no 72 359
GTrons: 6930



Salut,

Comment faire pour avoir cette arrangement des 4 fenêtres d’émulateurs linkés de GBA comme dans cette video:

https://www.youtube.com/watch?v=_JEmkJRYtrQ
Go to the top of the page
 
+Quote Post
DMG
posté 04/11/19 - 18:55
Message #2


Teamer Hypnotique
********

Groupe : Team Emulation

Messages : 7 699
Inscrit : 07/11/04
Lieu : In Your Mind
Membre no 4 415
GTrons: 19870



Il faut utiliser l'émulateur No$GBA et en mode multijoueurs.

Citation
NO$GBA started as a Gameboy Advance debugger but was later released as a normal emulator(version 1.9). It is the first gameboy advance emulator to support multiplayer games on the same pc! Later versions added support for the NintendoDS portable console.



How to use multiplayer
put the GBA BIOS file in the emulator's folder, and rename it to "gba.rom"
run No$GBA.exe
pick a GBA image (no ZIP)
go to "Options" / "Emulation setup"
increase the number of "Emulated Gameboys"
in "Link Gamepaks", set "Gamepaks in all GBA"
in "Reset/Startup Entrypoint", set "GBA BIOS (Nintendo logo")
click OK, you should then see 2 GBA screens side by side
right click on the left window, click on "Link" so that the window comes back to normal.
then redo the right-click and click "Link" , and here we go, the 2nd gameboy does boot!
Please remember that the more gameboy's you emulate the stonger the pc will have to be!


Téléchargement:
http://www.gametronik.com/site/emulation/game_boy_advance/
Site officiel:
http://problemkaputt.de/gba.htm


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
retrox
posté 04/11/19 - 22:03
Message #3


Recrue


Groupe : Members
Messages : 11
Inscrit : 02/06/19
Membre no 72 359
GTrons: 6930



Citation (DMG @ 04/11/19 - 18:55) *
Il faut utiliser l'émulateur No$GBA


merci DMG , jamais utilisé No$GBA ,que VBA, ca sera l'occasion...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
DMG
posté 05/11/19 - 19:44
Message #4


Teamer Hypnotique
********

Groupe : Team Emulation

Messages : 7 699
Inscrit : 07/11/04
Lieu : In Your Mind
Membre no 4 415
GTrons: 19870



J'ai pas testé perso.

Tu me diras si ça fonctionne.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
retrox
posté 22/11/19 - 21:30
Message #5


Recrue


Groupe : Members
Messages : 11
Inscrit : 02/06/19
Membre no 72 359
GTrons: 6930



Citation (DMG @ 05/11/19 - 19:44) *
J'ai pas testé perso.

Tu me diras si ça fonctionne.



ca fonctionne , j'ai testé vite fait pour l'instant , j'attendrai d'avoir un adversaire humain avec qui jouer pour mieux tester
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 utilisateur(s) sur ce sujet (2 invité(s) et 0 utilisateur(s) anonyme(s))
0 membre(s) :

 



RSS Version bas débit Nous sommes le : 08/12/19 - 21:29